Мадонна виставить на аукціон еротичні знімки зі своєї книги Sex
Мадонна виставить на аукціон еротичні знімки зі своєї книги Sex

Мадонна виставить на аукціон еротичні знімки зі своєї книги Sex

На аукціон виставлять оригінальні фотографії з книги-фотоальбому під назвою Sex від Мадонни. На 128 сторінках співачка показує всі свої сексуальні фантазії, і тепер з’явиться можливість придбати оригінальні знімки.

На такий крок Мадонна зважилася на тлі 30-річчя книги. Фото виставлять на аукціон Christie’s. Задля цього також проведуть виставки Madonna x Meisel – The SEX Photographs у Лондоні, Парижі та Нью-Йорку, які будуть присвячені перевиданню у 2022 році Ів Сен-Лораном.

Вихід книжки викликав бурхливу реакцію в суспільства, адже 30 років тому Мадонна постала на провокативних знімках в образі домінантної пані Діти, позуючи з реперами Big Daddy Kane і Vanilla Ice, моделлю Наомі Кемпбелл і зіркою фільмів для дорослих Джої Стефано.

У 2022 році Мадонна і креативний директор Saint Laurent Ентоні Ваккарелло випустили перевидання книжки у вигляді 800 примірників.

– Заслужений галас і біла енергія, яку випромінювала Мадонна на початку 1990-х років, передали й увічнили у фотографіях Стівена Майзеля. Вони займають місце в історії мистецтва – знімки не можна назвати інакше як геніальними, – заявив заступник голови ради директорів Christie’s про лот зі знімками.

Нещодавно на тлі невдалої пластики. Артистка зіткнулася з критикою щодо своєї зовнішності, і тепер знову хоче радувати своїх фанатів.

Джерело матеріала
loader
loader