Новий фільм Рона Говарда
Новий фільм Рона Говарда

Новий фільм Рона Говарда


 На Каннському кіноринку продовжують представляти цікаві проєкти. Одним з таких є фільм «Походження видів» від оскароносного режисера Рона Говарда («Ігри розуму»). Картина оповідає дві різні версії однієї і тієї ж похмуро-комічної історія про вбивство і виживання. Головними героями є група людей, які залишають цивілізацію заради Галапагоських островів. Всі вони шукають відповідь на вічне питання, яке мучить усіх нас: у чому сенс життя.

 Головні ролі у прийдешній картині зіграють Ана Де Армас («007: Не час помирати»), Джуд Лоу («Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора»), Алісія Вікандер («Розкрадачка гробниць: Лара Крофт») та Даніель Брюль («Сокіл та Зимовий солдат»). Сценарій стрічки, до страйку гільдії сценаристів, яка зараз триває в Голлівуді, встиг написати Ной Пінк («Тетрис»). Компанія Imagine Entertainment планує розпочати зйомки наприкінці літа.

 P.S. Ана Де Армас, яка отримала номінацію на «Оскар» за «Білявку», цього року зіграла у комедійному екшні «Небезпечне побачення» від Apple TV+, а наступного - виконає головну роль у «Балерині», спін-оффі «Джона Уіка». У Алісії Вікандер та Джуда Лоу запланований ще один спільний проєкт – історична драма «Підбурювач», яка цьогоріч буде боротися за «Пальмову гілку» Каннського кінофестивалю. У Лоу також попереду участь в серіалі «Зоряні війни: Команда скелетів» і не забуваємо, що на Disney+ вже доступний «Пітер Пен та Венді». Щодо Даніеля Брюля, то він зіграє в драмі «Оповідач фільмів» режисерки Лоне Шерфіґ. Рон Говард в 2022-му випустив стрічку за реальними подіями «13 життів», яку тепло прийняли критики і глядачі.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader