Міненерго повідомив про пошкодження енергоструктури в Києві
Міненерго повідомив про пошкодження енергоструктури в Києві

Міненерго повідомив про пошкодження енергоструктури в Києві

В результаті чергового удару російських агресорів у Києві та Київській області є певні пошкодження. Про це йде мова в повідомленні Міненего 2 червня.

- Ворожою ціллю стали Київ та Київська область. Внаслідок обстрілу є пошкодження та технологічні порушення.  Були зафіксовані вимкнення кількох ліній електропередачі, – наголосили у відомстві.

Також булі відключення на Донеччині  - під удар потрапив і об’єкт генерації електроенергії – пошкоджено тепломережу. Без живлення залишилася шахта.

На Харківщині в результаті обстрілів понад 13 тисяч споживачів залишилися без електроенергії. Крім того, попередні обстріли також призвели до відсутності світла у частини споживачів у Сумській, Запорізькій, Херсонській та Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють у тих районах, де безпекова ситуація дозволяє.

За останню добу вдалося відновити електропостачання майже для 25 тисяч споживачів. Більшість з них знаходяться в Донецькій та Херсонській областях. На Херсонщині було відновлено світло у населеному пункті, який був позбавлений електроенергії з початку деокупації.
 

 

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader