Окупанти перетворюють зруйновану "Азовсталь" у Маріуполі на військову базу. Відео
Окупанти перетворюють зруйновану "Азовсталь" у Маріуполі на військову базу. Відео

Окупанти перетворюють зруйновану "Азовсталь" у Маріуполі на військову базу. Відео

Російські військовослужбовці облаштовуються на території комбінату "Азовсталь" у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області. Ворог перетворює це місце на свою військову базу.

Про це повідомив радник законного мера Маріуполя Петро Андрющенко. На своєму Telegram-каналі "Андрющенко Time" 12 червня він поділився відповідним відео (щоб подивитися ролик, доскрольте сторінку до кінця).

Кадри були зроблені мешканцем окупованого міста, який проїхався дорогою через пост-міст. Відео показує, що на "Азовсталі" ще видно сліди російських бомбардувань, проте загарбники стягнули туди свої сили, поставили бетонні укріплення.

Як виглядає пост-міст у Маріуполі
Окупанти ремонтують та ставлять нові фортифікації на території заводу

"Росіяни продовжують ремонт укріплення Азовсталі від центральних прохідних і далі вглибину, трансформуючи все це у військову базу", – написав Андрющенко.

Він зазначив: жодної іншої ні цілі, ні цінності Маріуполь для ворога не становить.

Район металургійного комбінату "Азовсталь"
Окупований Маріуполь на карті

Як писав OBOZREVATEL:

– Раніше на трасі Маріуполь – Донецьк окупанти підірвались на фугасі. Внаслідок цього були ліквідовані щонайменше три солдати путінські армії.

– У деяких ЖК у Маріуполі з'явилися оголошення про складання списків на евакуацію. Проте окупанти роблять це лише для "добропорядних" громадян – "у яких немає проблем із законом".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader