У Харкові дрони влучили в склад та автомобіль
У Харкові дрони влучили в склад та автомобіль

У Харкові дрони влучили в склад та автомобіль

У Харкові дрони влучили в склад та автомобіль

    © Олег Синєгубов/Telegram © Олег Синєгубов/Telegram
    У Харкові дрони влучили в склад та автомобіль - Фото 1
Виникли пожежі, але обійшлось без постраждалих.

В Харкові під час нічного удару росіян в ніч на вівторок, 13 червня, пошкоджено кілька будівель та автомобіль, однак обійшлось без постраждалих, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зокрема він уточнив , що під час нічного удару росіянами по Харкову дронами Shahed, пошкоджено фасад будівлі у Київському районі та внаслідок влучання загорівся склад у Салтівському районі міста.

«Також зафіксовано влучання БПЛА в автомобіль. Попередньо, без постраждалих», - зазначив голова ОВА.

Синєгубов додав, що окупанти не припиняють обстрілювати область.Так, впродовж доби внаслідок удару по смт. Шевченкове Куп'янського району з РСЗВ "Торнадо" пошкоджено щонайменше дев’ять житлових будинків, газопровід та будівлю магазину. З пораненнями госпіталізовані 33-річний чоловік та жінка 44 років.

У с. Івашки Богодухівського району обстрілом пошкоджено будівлю елеватора.

В ніч на 13 червня росіяни запустили по Україні 14 крилатих ракет Х-101/555. 10 з них було знищено протиповітряною обороною. Також росіяни завдали авіаційного удару 4-ма «шахедами». Один - знищено нашими захисниками.

Зокрема кілька ракет вдарили по Кривому Рогу, де влучили в цивільні об’єкти, зокрема й у п’ятиповерховий житловий будинок. На разі відомо про трьох загиблих та 32 поранених мирних жителів. Під завалами ще є люди.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader