Російська атака по Одесі: все, що відомо про наслідки ворожих ударів
Російська атака по Одесі: все, що відомо про наслідки ворожих ударів

Російська атака по Одесі: все, що відомо про наслідки ворожих ударів

Вибухи були такої сили, що у квартирах тряслися вікна.

Російські окупанти атакували Одесу ракетами "Калібр" у ніч проти 14 червня, внаслідок чого є загиблі, постраждалі та руйнування.

ТСН.ua зібрав усе, що відомо про ракетний удар по Одесі 14 червня.

Близько 3:00 в Одесі прогриміли вибухи під час оголошеної повітряної тривоги і повідомлялося про роботу ППО. Через кілька годин в ОК "Південь" повідомили, що російські загарбники запустили по Одесі чотири ракети "Калібр", дві з яких вдалося збити силам ППО.

Однак ворог влучив у склад торговельної мережі: там зафіксовані руйнування на площі 1000 кв. м і спалахнула пожежа на площі 400 кв м. Троє працівників складу загинули, ще семеро отримали поранення. Рятувальники розбирають завали на місці атаки, адже під ними можуть бути люди.

Вибуховою хвилею також було пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. На опублікованих у Мережі фото також зафіксовані розтрощені автомобілі.

Внаслідок російської атаки по Одесі наразі відомо про трьох загиблих та 13 постраждалих.

Про ракетний удар по Одесі також розповів кореспондент ТСН Сергій Осадчук, який перебуває на місці подій.

"Ми зараз саме біля складів, де працюють рятувальники. Хочу сказати, що я мешкаю далеченько звідси, але цієї ночі було дуже гучно. Я прокинувся від двох потужних вибухів такої сили, що навіть вікна затремтіли", – розповів Осадчук.

Він зауважив, що одна російська ракета влучила у склади, які належать торговельній мережі, і там зберігалися продукти.

"Вибух другої ракети стався в чи біля будівлі бізнесцентру. Зруйновані кілька поверхів, а в сусідніх житлових будинках вибухова хвиля винесла усі вікна. Постраждало і приміщення університету поруч. Тут постраждали шестеро містян, вони шпиталізовані. Наразі працюють слідчі, рух вулицею перекрили", – розповів кореспондент ТСН.

Він додав, що через вибух повалило дерева, тож зранку довелося розпилювати і прибирати ше й їх.

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader