У Херсоні перевізники жорстоко побили волонтера, який евакуював людей безкоштовно
У Херсоні перевізники жорстоко побили волонтера, який евакуював людей безкоштовно

У Херсоні перевізники жорстоко побили волонтера, який евакуював людей безкоштовно

Влада закликає місцевих мешканців "не платити тим, хто наживається на людській біді".

В Херсоні було скоєно напад на волонтера, який займався евакуацією місцевих жителів з небезпечних територій. Нападниками виявились двоє перевізників, обурених "конкуренцією".

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у відеозверненні повідомив обставини інциденту:

"Вчора побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не впав, і ще продовжували бити ногами. Нападники вже встановлені. Вони заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, що спіткало наших людей під час російської агресії. Поліція розбирається з нападниками, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 хуліганство... Наголошую всім мешканцям Херсонщини - в нас евакуація безкоштовна, не потрібно платити тим, хто наживається на людській біді".

В місцевій поліції розповіли подробиці "хуліганських дій у районі автовокзалу".

"16 червня близько 16-ї години 42-річний житель обласного центру приїхав із пасажирами до міжміського автовокзалу. Там до нього підійшли 35-річний раніше судимий херсонець та ще один невідомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт щодо пасажирських перевезень, який переріс у переслідування на автомобілях та бійку. За кілька годин після інциденту постраждалий самостійно звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: множинні забійні рани м’яких тканин голови та тіла, забій нижнього щелепного суглобу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 червня армія РФ завдала масованого ракетного удару по Херсону, внаслідок чого поранення отримали 23 людини.

Наразі на Херсонщині триває ліквідація наслідків підриву росіянами Каховської ГЕС. Енергетики потроху підключають будинки до електрики, звідки відступила вода, а криміналісти шукають тіла загиблих внаслідок підтоплення людей.

Джерело матеріала
loader