На Львівщині внаслідок пожежі загинули мати та 11-річна дитина
На Львівщині внаслідок пожежі загинули мати та 11-річна дитина

На Львівщині внаслідок пожежі загинули мати та 11-річна дитина

Трагедія сталася у місті Самбір Львівської області близько четвертої години ранку 27 червня. Там у житловому будинкуспалахнула пожежа. Повідомлення до рятувальників надійшло о 4:14, повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Коли вогнеборці прибули на місце, з вікон другого поверху будинку вибивалось полум’я. Надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і почали ліквідовувати займання. Підчас гасіння пожежі рятувальники виявили тіла жінки 1969 року народження та її дитини 2012 року народження. О 05:40 пожежу загасили. Ймовірною причиною загоряння  могло стати коротке замикання.

Вогнем знищено перекриття між другим поверхом і горищем на площі 70 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 70 кв.м. До ліквідації пожежі залучали 15 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Рятувальники нагадують правила протипожежної безпеки та закликають уникати ситуацій, які можуть призвести до короткого замикання та пожежі. Зокрема, слід уникати перевантаження електричних систем, не підключати занадто багато приладів до однієї розетки. Також слід звертати  увагу на будь-які ознаки пошкодженої ізоляції або незвичного запаху під час використання електроприладів. Не залишати електричні прилади без нагляду, особливо під час їх роботи та завжди вимикати електричні прилади після використання і перед виходом з дому.

Теги за темою
пожежа Львівська область
Джерело матеріала
loader
loader