Ветеран ЗСУ виявився винуватцем трагедії на Одещині, дівчинка не вижила: "Краще б мене наздогнала куля на фронті"
Ветеран ЗСУ виявився винуватцем трагедії на Одещині, дівчинка не вижила: "Краще б мене наздогнала куля на фронті"

Ветеран ЗСУ виявився винуватцем трагедії на Одещині, дівчинка не вижила: "Краще б мене наздогнала куля на фронті"

Водій трактора, рухаючись по дорозі в Одеській області, ковшом зачепив 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку. Дівчинка загинула у лікарні від отриманих травм. Винуватцем ДТП виявився ветераном Збройних сил України, у якого троє неповнолітніх дітей. Про це повідомив сам водій Сергій Пилипенко, який зараз перебуває у СІЗО. Письмове звернення Сергія виклала його дружина на своїй сторінці у Facebook .

"Кожної миті після страшної трагедії я думаю про те, що краще б мене наздогнала куля на фронті, ніж горе що сталося. На фронті все зрозуміло - ворог там, тут свої. А зараз у мене всередині і ворог, і свій. Я воюю сам із собою, тисячу разів прокручую цю ситуацію, тисячу разів проклинаючи ті страшні обставини, які спричинили трагедію. Те, що сталося, це і моя особиста трагедія", - йдеться у листі Сергія Пилипенка.

У цьому листі ветеран ЗСУ також звертається до батьків дівчинки. Він зазначає, що зараз перебуває у СІЗО, не може прийти до батьків і стати перед ними на коліна, проте благає батьків Єви вийти на зв'язок із його родичами.

Сергій наголошує, що сам багатодітний батько, тому не знає, як би зміг "пережити таку втрату – втрату цілого світу". Адже діти – найголовніше у житті, констатує він як батько та ветеран ЗСУ, який захищав Україну від російських агресорів.

"Я не можу не діяти і залишити Вас без підтримки, тому що фактично я – головний винуватець вашого горя. Я не прошу Вас пробачити мені, я благаю лише одного – прийняти руку допомоги, яку я простягаю. Бачить Господь, я не бажав цього горя!", - йдеться наприкінці листа Сергія.

Варто зазначити, що 23 червня у місті Березівка ​​Одеської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка. У лікарні вона померла від травм.

Останні новини України:

Також повідомлялося, що15-річний хлопець за кермом накоїв лиха на Київщині, кадри ДТП.

Крім того, Politeka.net писала, що життя трьох випускниць обірвалося в одну хвилину через п'яного поліцейського.

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader