Софія Вергара та Джо Манганьєлло розлучаються після семи років шлюбу
Софія Вергара та Джо Манганьєлло розлучаються після семи років шлюбу

Софія Вергара та Джо Манганьєлло розлучаються після семи років шлюбу

Американські актори Софія Вергара та Джо Манганьєлло розлучаються після семи років шлюбу. Про розставання пара повідомила у спільній заяві виданню Page Six.

- Ми прийняли важке рішення розлучитися. Як дві людини, які дуже люблять і піклуються одна про одну, ми ввічливо просимо поважати наше приватне життя в момент, коли ми переходимо на новий етап нашого життя, - зазначено у заяві.

Про причини розриву стосунків пара говорити не стала. Востаннє подружжя бачили разом на публіці минулого місяця в Хобокені, штат Нью-Джерсі, коли акторка відвідувала екскоханого на зйомках його нового проекту "Ноннас".

Чутки про розлад у стосунках пари з'явилися минулого тижня, коли зірка святкувала 51-й день народження в Італії без чоловіка, у компанії друзів та без обручки. Сам Манганьєлло привітав дружину знімком з підписом іспанською "З Днем народження, Софія" без освідчення у коханні, як робив це раніше.

Софія та Джо познайомилися на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому у 2014 році, коли акторка була заручена з бізнесменом Ніком Лоебом. Після розставання Вергари з бойфрендом артисти почали зустрічатися, а у листопаді 2015 року зіграли весілля до Палм-Біч, на яке запросили 400 гостей.

До зустрічі з Манганьєлло актриса вже була один раз у шлюбі зі сценаристом Джо Гонсалеса (1991-1993). Від цих стосунків вона має син Маноло Гонсалес-Ріпольль.

 

Джерело матеріала
loader
loader