Рятували чоловіка з-під уламків ракети: відео перших хвилин після удару по Одесі
Рятували чоловіка з-під уламків ракети: відео перших хвилин після удару по Одесі

Рятували чоловіка з-під уламків ракети: відео перших хвилин після удару по Одесі

Під час чергової атаки РФ на Одесу в ніч на 18 липня уламки збитої крилатої ракети Калібр впали на приватний будинок, придавивши його господаря.

Відео перших хвилин після удару окупантів оприлюднило Міністерство внутрішніх справ України.

Процес порятунку пораненого літнього чоловіка з-під уламків зафіксували бодікамери одеських патрульних. Вони першими прибули на місце інциденту.

Уламки збитої ракети впали на дах приватного будинку та пробили його. Чоловіка притиснуло ними так, що той не міг рухатися.

– Патрульні побачили отвір у даху будинку. Зайшовши у приміщення, інспектори виявили громадянина, якого притиснуло залишком ракети, й він не міг рухатись, – зазначили в МВС.

Інспектори патрульної поліції рятували чоловіка разом із сусідами. Вони витягли постраждалого з-під уламків, викликали всі екстрені служби і до приїзду медиків контролювали стан його здоров’я.

Поліцейські огородили місце події, а після прибуття лікарів швидкої допомоги передали їм пораненого.

В ефірі національного телемарафону Єдині новини повідомили, що лікарі діагностували в постраждалого перелам ребер, забої та пошкодження ока.

В Офісі генпрокурора уточнили, що чоловікові, який зазнав множинних поранень, 74 роки.

Як відомо, в ніч на 18 липня російські війська , застосувавши дрони-камікадзе Шахед та крилаті ракети Калібр.

Українські військові збили всі шість Калібрів, однак їхні уламки та вибухова хвиля пошкодили об’єкти портової інфраструктури Одеси, а також кілька приватних будинків.

Теги за темою
Одеса МВС Нацполіція
Джерело матеріала
loader
loader