Нардеп Кривошеєв оголосив про вихід із партії "Слуга народу"
Нардеп Кривошеєв оголосив про вихід із партії "Слуга народу"

Нардеп Кривошеєв оголосив про вихід із партії "Слуга народу"

Народний депутат Ігор Кривошеєв написав заяву про вихід із партії "Слуга народу". Про це він повідомив у Фейсбуці.

За словами нардепа, він подав дві заяви - одну надіслано голові партії "Слуга народу" Давиду Арахамію, а другу - голові політсили Олені Шуляк. Причиною рішення нардеп зазначив "кадрову політику партії".

- Всім відомо про скандали з нардепами Арістовим та Тищенком... Вони покарані, і начебто питання вичерпано - але треба визнати, що це кадрова проблема партії, і вона системна. Вони обидва – це результат кадрової політики партії, – заявив Кривошеєв.

Як зазначив нардеп, зараз йому "соромно" через те, що він раніше про це мовчав. Водночас політик вважається "безпрецедентним" партійним мандатом Данила Гетьманцева.

- Але є речі, про які зараз мовчати не можна. Я противник ініціатив Данила Гетьманцева, але має безпрецедентний партійний мандат на просування своїх ідей. Було б дивно публічно його критикувати як член партії, тому я вирішив вийти з партії Слуга народу", - підкреслив Кривошеєв.

Ігоря Кривошеєва було обрано до Верховної Ради у 2019 році від партії Слуга народу. Під час президентських виборів 2019 року очолював команду Зеленського у Закарпатській області.

Теги за темою
Слуга народа
Джерело матеріала
loader
loader