Серіал Fallout від Amazon: нові кадри процесу знімання десь поряд з офісом Vault-Tech
Серіал Fallout від Amazon: нові кадри процесу знімання десь поряд з офісом Vault-Tech

Серіал Fallout від Amazon: нові кадри процесу знімання десь поряд з офісом Vault-Tech

У соціальній мережі Х з’явилися нові кадри знімання серіалу Fallout від Amazon. Схоже, що на фото – вулиця поруч з офісом Vault-Tech, також видно одного з персонажів.

Кадри, опубліковані Xbox News, демонструють знімальний процес у вуличних декораціях. На площі в оточенні будівель намальовано величезний знак Vault-Tech – ймовірно, дія відбувається біля колишньої резиденції компанії. Декорації оформлені у стилі ігор Fallout від Bethesda – купи сміття та листя, кволі дерева, кинуті іржаві машини.

Set photos from the upcoming Amazon Prime Fallout TV series by Jonathan Nolan (writer of Westworld, The Dark Knight, Interstellar) pic.twitter.com/PrwhpHcQ94

— Xbox News (@_XboxNews) July 29, 2023

Хтось збирається піднятися сходами будівлі зі зброєю в руках – можливо, рейдер, а може й важливіший герой серіалу.

Fallout

 

На початку року Xbox News також публікували порцію фото: на них, ймовірно, кадри із серіалу, велике зображення екрана PipBoy та знімальний процес біля заправки Red Rocket.

Set photos from the Amazon Prime original Fallout TV series. And a first look at Pip Boy! pic.twitter.com/j8Fixb3D18

— Xbox News (@_XboxNews) February 24, 2023

Серіал Fallout для Amazon Prime Video продюсує Kilter Films, що стоїть за серіалом «Світ Дикого Заходу» від HBO. Дебютний епізод буде знятий Джонатаном Ноланом, співавторкою сценарію фільмів «Капітан Марвел» та «Розкрадачки гробниць» 2018 року Женевою Робертсон-Дворет та продюсером Грем Вагнер також були призначені шоураннерами.

Виконавчими продюсерами серіалу стануть Нолан, його дружина Ліза Джой та Афіна Вікхем разом із Тоддом Ховардом із Bethesda та Джеймсом Альтманом.

Джерело: VGC

Голосуй за переможця конкурсу блогів. Голосування проходить з 25 липня по 8 серпня включно. Головний приз - сучасний ігровий ПК ASGARD (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb) від інтернет-магазину click.ua. Віддай свій голос за найкращого! Деталі тут.

Теги за темою
Ігри
Джерело матеріала
loader