Уночі Росія завдала удару по Харкову з С-300, постраждав чоловік
Уночі Росія завдала удару по Харкову з С-300, постраждав чоловік

Уночі Росія завдала удару по Харкову з С-300, постраждав чоловік

У ніч на понеділок, 31 липня, Росія завдала удару по Харкову. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Ігор Терехов.

- Харків знову під обстрілом. Було чутно два прильоти. Попередньо — потрапляння у нежитлові приміщення. Пожежа. Про постраждалих інформації наразі немає. На місці працюють ДСНС, — написав він.

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів на опублікованому відомством відео про те, що Росія  опівночі завдала ударів по регіону ракетами С-300 з території Бєлгородської області.

У Харкові постраждав чоловік, який перебував недалеко від епіцентру вибуху. У Новобаварському районі ракета влучила у складські приміщення комерційного підприємства, спалахнула пожежа на площі близько 200 кв. м.

Ще одна ракета влучила на територію приватного домоволодіння в населеному пункті Великий Бурлук Куп'янського району Харківської області. Постраждалих немає.

У ніч 31 липня по всій території України було оголошено повітряну тривогу. 30 липня кількість постраждалих через ракетний удар по Дніпру 28 липня зросла до десяти.

Уночі Росія завдала удару по Харкову з С-300, постраждав чоловік - Фото 1
Теги за темою
російська агресія Харків Харківська область
Джерело матеріала
loader
loader