У родині Ольги Сумської трапилося горе: летіть, наш рідний
У родині Ольги Сумської трапилося горе: летіть, наш рідний

У родині Ольги Сумської трапилося горе: летіть, наш рідний

Відома українська актриса Ольга Сумська повідомила, що у її родині трапилося горе. Помер батько її чоловіка, а за сумісництвом і колеги Віталія Борисюка – Микола Петрович Борисюк.

Сумною звісткою 56-річна зірка "Роксолани" поділилася на особистій сторінці у Facebook. Вона показала спільне фото зі свекром та залишила зворушливе послання до нього.

"Пішов із життя Микола Петрович Борисюк. Світла пам'ять нашому дорогому, найкращому у світі батькові та дідусеві, моєму неймовірному свекру. Летіть, наш рідний", – написала теплі слова Сумська.

Артистка також висловила співчуття чоловікові та його сестрі Наталі, які втратили батька.

Зазначимо, Віталій Борисюк – другий чоловік актриси. Вони одружилися у 1996 році після того, як Сумська розлучилася з відомим актором Євгеном Паперним. Пара має доньку Анну, якій у березні 2023-го виповнився 21 рік. Також Сумська має доньку від першого шлюбу – актрису Антоніну Паперну.

Нагадаємо, зараз Антоніна Паперна з чоловіком та дітьми проживає у Москві. Про війну в Україні публічно мама двох дітей – 4-річної доньки Єви та 2-річного сина Данила – не говорить. В одному зі своїх інтерв'ю Ольга Сумська пояснила, що дочка знає про всі жахіття, що відбувається в Україні, але "в умовах страшного терору" не може говорити про це. Детальніше про позицію актриси, її мовчання, сім'ю та стосунки із зірковою матір'ю – читайте у нашому матеріалі.

Раніше OBOZREVATEL також писав, що Ольга Сумська без сліз не може говорити про свою дочку та двох онуків, які проживають у Москві. За її словами, вона може дзвонити родичам, але спілкуватися з ними доводиться дуже стримано.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel, Threads та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader