Кіно vs війна
Кіно vs війна

Кіно vs війна


Bouquet 23: програма ігрових та документальних картин
17 серпня на території Софії Київської розпочав роботу 6-й мультидисциплінарний фестиваль Bouquet Kyiv Stage. Вже від сьогодні, 18 серпня, починаються покази в рамках кінопрограми фестивалю. Про програму короткометражного кіно можна дізнатися в цьому нашому дописі, а програму документальних та ігрових картин читайте нижче.
ДОКУМЕНТАЛЬНІ ФІЛЬМИ ПРОЄКТУ «КУЛЬТУРА VS ВІЙНА»
19 серпня на КіноБукеті відбудеться премʼєрний показ документальних фільмів проєкту «Культура vs війна» у Софійському Саду, просто неба. Початок події о 18:00.
У війні за нашу свободу і ідентичність, митці беруть активну участь разом з усім українським народом. Героями проєкту є відомі культурні діячі, яких об’єднує розуміння, що культура – це зброя, невпинна боротьба та безмежна віра у нашу Перемогу.
На премʼєрному показі - документальні фільми про кобзаря, бандуриста і лірника Тараса Компаніченка, який служить у ЗСУ та продовжує мистецьку діяльність, письменника Сергія Жадана, який активно займається волонтерською діяльністю та допомагає армії, а також про подружжя фотографів Костянтина і Влади Ліберових, чиї світлини з гарячих точок публікуються в найбільших міжнародних медіа та вражають весь світ своєю «незаблюреною» правдивістю.
Історії цих творців, що невпинно наближають перемогу України – в документальних фільмах проєкту «Культура vs війна» (режисер Кадім Тарасов). Слоган проєкту – «Бути вільними, щоб творити!»
«20 днів у Маріуполі», 20 серпня, 12:00, Хлібня
ІГРОВІ СТРІЧКИ
«Я і Фелікс», Ірина Цілик, 18 серпня, 17:30, Сад
«Відблиск», Валентин Васянович, 20 серпня, 18:00, Сад
Організатор фестивалю «Кінобукет» - Асоціація «Дивись українське!».
ВХІД НА ПОДІЮ ВІЛЬНИЙ
За наявності вхідного квитка на територію музейного комплексу Софія Київська (300 грн — повний, 150 грн — пільговий)

Джерело матеріала
loader
loader