Стрілянина у Дніпрі: адвокат вказав на важливу деталь під час конфлікту
Стрілянина у Дніпрі: адвокат вказав на важливу деталь під час конфлікту

Стрілянина у Дніпрі: адвокат вказав на важливу деталь під час конфлікту

Деталі під час конфлікту пасажира Jaguar і патрульних важливі для слідства.

Адвокат Олексій Носов вказав на важливий момент на відео стрілянини в Дніпрі, під час якої патрульний застрелив пасажира іномарки. 

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону.

Носов наголошує на тому, що на відео видно дії водія, які спричинили реакцію поліцейських. Зокрема, і напад на працівника Патрульної поліції, який потім здійснив постріл.

"Під час цього нападу - спробу його позбавити руху, кинути на землю. Це важливо в першу чергу для слідчих ДБР, для адвокатів, які будуть захищати. Тому що цей чоловік так само хапав поліцейського, зокрема в тому місці, де розташований пістолет. Відповідно до закону, якщо порушник рухається до поліцейського і намагається заволодіти зброєю, - це дає право без попередження застосовувати зброю", - наголосив Олексій Носов.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі поліцейський застрелив пасажира Jaguar. Патрульного затримали. Його звинувачують у перевищення службових повноважень. Правоохоронцеві загрожує до 15 років позбавлення волі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Стрілянина у Дніпрі: очевидець розповів, що не потрапило на відео!

  • Смертельна стрілянина у Дніпрі: що кажуть в ДБР про те, хто був за кермом
  • Чи був загиблий під час стрілянини у Дніпрі п'яним: у ДБР зробили заяву
  • Смертельна стрілянина в Дніпрі: в Мережі опублікували відео з камер спостереження
Джерело матеріала
loader