Росія ракетами атакувала центральну частину Харкова
Росія ракетами атакувала центральну частину Харкова

Росія ракетами атакувала центральну частину Харкова

Росія атакувала ракетами виробничу зону Холодногірського району Харкова. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

- Харків знову під обстрілом російських ракет. За попередньою інформацією під ударом центральна частина міста. Є інформація щодо влучання у виробничу зону Холодногірського району міста, — написав він у своєму телеграм-каналі пізно увечері 18 вересня.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов розповів, що попередньо постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Харкова немає.

Головне управління ДСНС України у Харківській області у своєму ранковому зведенні 19 вересня повідомило, що рятувальники оперативно ліквідували пожежу, що трапилась внаслідок чергового ракетного удару окупантів по Холодногірському району Харкова, постраждалих немає.

Командування Повітряних сил Збройних сил України пізно увечері у понеділок заявляло про застосування балістичного озброєння у Харківській області.

16 та 17 вересня Росія двічі за добу атакувала Харків. Завдала п'ять ударів ракетами "Іскандер-К" по Холодногірському району та поранила п'ять цивільних людей. А також завдала удару чотирма ракетами С-300 по будівлі цивільного підприємства, сталася пожежа.

Теги за темою
російська агресія Харків
Джерело матеріала
loader