На Київщині судитимуть підрядника, який "заробив" майже 800 тис. на ремонті притулку
На Київщині судитимуть підрядника, який "заробив" майже 800 тис. на ремонті притулку

На Київщині судитимуть підрядника, який "заробив" майже 800 тис. на ремонті притулку

У Київській області судитимуть підрядника, якого обвинувачують у заволодінні чужим майном. Зловмисника "заробив" майже 800 тис. грн під час ремонту притулку для осіб, що постраждали від насильства.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

"Розслідуванням встановлено, що приватне товариство, на замовлення Білогородської сільської ради Бучанського району, здійснювало роботи з капітального ремонту нежитлового приміщення. Там мали облаштувати притулок для осіб, що постраждали від насильства. По завершенню робіт підрядник, який є діючим адвокатом, вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягів та вартості виконаних робіт, а інспектор технагляду затвердив їх", – розповіли в прокуратурі.

Внаслідок протиправних дій підрядника, бюджету було завдано збитків на суму майже 800 тисяч гривень. Слідство за фактом службового підроблення та заволодіння чужим майном завершено, а обвинувальний акт направлено до суду.

Нагадаємо, у Києві судитимуть трьох посадовців Голосіївської райдержадміністрації, яких обвинувачують у розкраданні коштів на ремонті укриттів у школах. Загалом міському бюджету було завдано збитків на понад 500 тисяч гривень.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві правоохоронці повідомили про підозру підряднику, який "заробив" на неякісному ремонті укриття на Троєщині. Частина робіт не відповідала вимогам нормативно-правових актів, а їх обсяги були завищені на понад 870 тис. гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader