У ЗСУ прокоментували удар по штабу ЧФ у Севастополі: "Сюрпризи будуть ще"
У ЗСУ прокоментували удар по штабу ЧФ у Севастополі: "Сюрпризи будуть ще"

У ЗСУ прокоментували удар по штабу ЧФ у Севастополі: "Сюрпризи будуть ще"

"Бавовна" буде квітнути далі.

Удар по штабу Чорноморського Флоту в тимчасово анексованому Севастополімає дуже потужний як вогневий, так й морально-психологічний результат.

На цьому в ефірі телемарафону наголосила керівниця пресцентру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк

"Штаб – це є мозковий центр,  концентрація керівного складу, збір ідей і задумів. Влучання в такий об’єкт – це завжди дуже потужний не тільки вогневий результат, а й морально-психологічний. Бо ураження пунктів управлення – це завжди внесення додатково сумбуру в керування військами. В цьому випадку також  керування військами однозначно зазнало втрат, зазнало порушення, тобто налагодженої системи нема. Час на її відновлення – це час нам, щоб реалізовувати свої ідеї", - наголосила Гуменюк.

В умовах війни, каже представниця ЗСУ, влучання в об’єкт управління, пункт управління - це завжди результат. Що більше, вона наголосила, що "бавовна" буде квітнути, сезон триває", адже побідних цілей на анексованому півострові багато. Гуменюк наголошує, що Україна веде бойову роботу по законних військових цілях і працює тільки там, де це перевірено

"Розкривати всі деталі ще зарано. Сюрпризи будуть для них ще і ще. Вони не мають проти них протидії", - сказала вона.

В українському Міноборони підтвердило удар по штабу. Зазначається, що військовий об'єкт окупантів уражено, пошкоджено "історичну будівлю".

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео:  Україна знищує десантні кораблі РФ! У якому стані Чорноморський флот ворога? | Речник ВМС

  • Удар по штабу ЧФ у Севастополі: момент атаки зафіксували супутникові знімки – відео
  • Серед поранених у Севастополі є генерали ЗС РФ — Буданов
  • Удар по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі: відео моменту “прильоту”
Джерело матеріала
loader