НП в Одесі: 46 курсантів опинилися в лікарні, лікарі повідомили перші подробиці
НП в Одесі: 46 курсантів опинилися в лікарні, лікарі повідомили перші подробиці

НП в Одесі: 46 курсантів опинилися в лікарні, лікарі повідомили перші подробиці

У місті Одеса сталася неприємна подія, коли 46 курсантів одного з ліцеїв міста були госпіталізовані. Лікарі, які прийняли курсантів, стверджують про масове отруєння. Про це детальніше повідомили в поліції Одеської області.

Лікарі надали інформацію поліції близько 12 години 25 вересня. За попередніми даними, курсантів доставили до лікарні ніччю з симптомами отруєння та харчової токсикоінфекції. На даний момент ми знаємо про 46 постраждалих, які всі є неповнолітніми. Кількість постраждалих може змінюватися, оскільки деталі події ще встановлюються.

Інформацію про цей випадок зареєстровано у Єдиному реєстрі досудових розслідувань з питань порушення санітарних норм та правил щодо запобігання інфекційним захворюванням і масовим випадкам отруєння. У рамках розслідування призначено проведення низки експертиз. Правоохоронці активно вивчають всі обставини цієї події.

Варто зазначити, що у Одеській області за останніми днями зафіксовано збільшення випадків отруєння рибою та морепродуктами.

Зокрема, 86-річну жінку з Татарбунарі госпіталізували до лікарні із діагнозом "гострий гастроентероколіт" після того, як вона спожила солоний оселедець, який придбала на місцевому базарі. Також, 21-річну вагітну жінку з Нерубайського з аналогічним діагнозом доставили до Одеської міської інфекційної лікарні. Вона повідомила медичним працівникам, що спожила рибні консерви та крабові палички.

Останні новини України:

Як писала Politeka, українець обібрав оборонне підприємство, всі деталі.

Також Politeka повідомляла, український завод допомагав рф, масштабна схема працювала після вторгнення.

Теги за темою
Одеса Одеська область
Джерело матеріала
loader
loader