У таборі, де відпочивали діти з Києва, сталася масштабна пожежа: що з ними зараз
У таборі, де відпочивали діти з Києва, сталася масштабна пожежа: що з ними зараз

У таборі, де відпочивали діти з Києва, сталася масштабна пожежа: що з ними зараз

Причина пожежі наразі невідома

У комплексі відпочинку на Івано-Франківщині, де оздоровлювалися діти з Києва, сталася пожежа. На той момент там було 148 дітей зі столиці.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко. Інформація про пожежу у будівлі комплексу надійшла до рятувальників увечері 25 вересня, всіх дітей та персонал евакуювали, пожежу загасили.

"Дітей нині розміщено у найближчому дитячому таборі, був організований сніданок, надані речі першої необхідності. Дітей забезпечили предметами першої необхідності, у тому числі і теплими речами. Вже організовано поїздку дітей додому. Уже сьогодні ввечері, потягом вони відправляться до Києва, і вже завтра зранку 27 вересня, усі діти повернуться додому", — йдеться у повідомленні.

З маленькими киянами все гаразд

Попко уточнив, що для дітей, яких батьки не зможуть особисто забрати з вокзалу, буде забезпечено розвезення від вокзалу до районів їхнього проживання. Він наголосив, що всі діти перебувають у безпеці та у стабільному психоемоційному стані. Деталі про причини пожежі начальник КМВА пообіцяв повідомити після того, як їх буде встановлено поліцією.

Дітей відправляють додому

Нагадаємо, "Телеграф" розповідав історію восьмирічного Роми Олексіва — він один з небагатьох, кому вдалося вижити в епіцентрі ракетного удару Росії по Вінниці 14 липня 2022 року. Хлопчик отримав опіки 80 відсотків тіла, його батько розповів про те, як дитина почувається після багатьох операцій.

Теги за темою
Київ Діти
Джерело матеріала
loader