"Дніпро" здобув перемогу над "Запоріжжям" у Суперлізі Favbet
"Дніпро" здобув перемогу над "Запоріжжям" у Суперлізі Favbet

"Дніпро" здобув перемогу над "Запоріжжям" у Суперлізі Favbet

Матчем Запоріжжя та Дніпра завершився другий ігровий день столичного баблу нового сезону чемпіонату України з баскетболу у Суперлізі Favbet. Обидві команди напередодні стартували в чемпіонаті з перемог, тому в очній зустрічі визначили поточного лідера.

Дніпро мав суттєву перевагу на підбираннях в першій половині, вигравши на щитах 28:15. Запоріжжя намагалось за рахунок швидкого переміщення м’яча і дальніх атак нівелювати перевагу суперника в габаритах і в першій чверті за рахунок перехоплень і втрат Дніпра це вдалось. Але дальні кидки цього дня у Запоріжжя не пішли (реалізація лише 20%), а загравши у другій чверті надійніше з м’ячем, Дніпро довів свою перевагу до 10 очок, далі контролюючи гру.

На велику перерву команди пішли за переваги Дніпра 45:32.

"Дніпро" здобув перемогу над "Запоріжжям" у Суперлізі Favbet

В третій чверті дніпряни довели свою перевагу до 16 очок, але в цей момент Запоріжжя зуміло переламати гру, скоротивши до перерви відставання до 9 очок, вигравши чверть 18:14. Більше того, на початку останньої чверті Запоріжжя програвало лише 5 балів, повернувши інтригу в матчі, але Дніпро трьома три очковими влучаннями поспіль заспокоїв гру. Запоріжці бились до останнього, але врятуватись не змогли.

У дніпрян кращими стали Сергій Загреба з дабл-даблом з 15 очок та 10 підбирань, і Максим Закурдаєв з 18 очками. У Запоріжжя найрезультативнішими стали Роман Морозов та Дмитро Липовцев – 14 очок, відзначимо також Андрія Хохоника з 9 очками, 8 підбираннями та 8 передачами.

"Дніпро" здобув перемогу над "Запоріжжям" у Суперлізі Favbet

Для Запоріжжя стартовий бабл в Києві завершився з однією перемогою в двох матчах, а Дніпро завтра, 5 жовтня, проведе гру проти БІПИ.

Суперліга. Чоловіки. Регулярний чемпіонат

Київ, GymMaxx

Запоріжжя — Дніпро 69:78 (19:21, 13:24, 18:14, 19:19) 

Запоріжжя: Биков 12 + 6 перехоплень, Хохоник 9 + 8 підбирань + 8 передач – 4 втрати, Сізов 10 + 7 підбирань, Буц 8, Морозов 14 – старт; Липовцев 14 + 8 підбирань + 3 перехоплення, Тельчаров 2, Величко 0, Дмитренко 0

Дніпро: Сорочан 6, Сипало 2, Закурдаєв 18 + 7 підбирань – 5 втрат, Загреба 15 + 10 підбирань, Горобченко 2 + 12 передач – 5 втрат + 3 перехоплення – старт; Дубоненко 16, Тимофеєнко 13 + 8 підбирань, Бондарчук 6, Джеріхов 0, Тарасенко 0

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader