Меган Маркл зробила селфі з фанатами
Меган Маркл зробила селфі з фанатами

Меган Маркл зробила селфі з фанатами

Прихильники ексакторки розповіли про зустріч з нею.

Меган Маркл зробила селфі з фанатами у Лос-Анджелесі. Знімком прихильниця герцогині Сассекської ділиться у своєму Instagram.

"Приземлилися в Лос-Анджелесі і по дорозі на вечерю ми зустріли Меган Маркл. Зовсім тиха і дуже дружня, приємна розмова. #losangeles#meghanmarkle", — прокоментувала користувачка мережі фото з дружиною принца Гаррі.

Важливо Меган Маркл планує повернення до Голлівуду з новою командою, — інсайдер

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

На знімку колишня американська акторка позувала у смугастій світлій сорочці, яку доповнила темними сонцезахисними окулярами. Волосся Меган було зібране. Вона посміхалася, дивлячись в камеру.

Меган Маркл з прихильниками

"Гаррі був з нею?", "Я фанат! Абсолютно дивовижна жінка", "Красуня❤️ така щаслива бачити її життя і вільне повернення у рідне місто", "Я люблю її! Вона така елегантна", — реагують на селфі з королівською персоною користувачі мережі.

Меган Маркл та принц Гаррі одружилися у 2018 році. Наразі вони виховують двох спільних дітей — принца Арчі та принцесу Лілібет. У 2020 пара склала королівські обовʼязки та перебралася до США.

Меган Маркл та принц Гаррі
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Меган Маркл не покидає думок про політичні амбіції.

Також Фокус писав про романтичну поїздку герцогів Сассекських до Португалії.

Теги за темою
актриса Меган Маркл Королівська сім'я
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader