Виїхав на зустрічку: на Львівщині зіткнулися два легковики, є загиблі
Виїхав на зустрічку: на Львівщині зіткнулися два легковики, є загиблі

Виїхав на зустрічку: на Львівщині зіткнулися два легковики, є загиблі

В результаті аварії загинуло троє людей, ще четверо — отримали поранення. Винуватця аварії — 43-річного киянина — затримали правоохоронці.

У неділю 15 жовтня близько 09:15 на автодорозі "Трускавець-Львів" біля Трускавця Львівської області автомобіль Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з легковиком Volkswagen Caddy. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області у Facebook.

"Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Toyota Land Cruiser під керуванням 43-річного жителя Києва та Volkswagen Caddy, за кермом якого перебував мешканець міста Рава-Руська віком 56 років", — йшлося в повідомленні.

У поліції зазначили, що водій та двоє пасажирів Volkswagen померли на місці від отриманих травм, тоді як ще троє пасажирів легковика та пасажирка Toyota отримали тілесні ушкодження.

Важливо Перекинувся після зіткнення: у Румунії в ДТП потрапив автобус з 82 українцями (відео)

Водія Toyota затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення воді на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати авто на строк до трьох років.

Наголосили, що досудове розслідування триває, невдовзі суд обере водію запобіжний захід.

У пресслужбі ДСНС повідомили, двох травмованих пасажирів Volkswagen рятувальники вивільняли за допомогою спецобладнання та транспортували їх до карети швидкої допомоги.

Виїхав на зустрічку: на Львівщині зіткнулися два легковики, є загиблі - Фото 1
Виїхав на зустрічку: на Львівщині зіткнулися два легковики, є загиблі - Фото 2
Виїхав на зустрічку: на Львівщині зіткнулися два легковики, є загиблі - Фото 3

Нагадаємо, 14 жовтня на Закарпатті поліція затримала водія BMW, якийвчинив смертельну ДТП. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та з'їхав на узбіччя, де йшла 6-річна дівчинка. В результаті аварії вона загинула.

24 вересня у Миколаївській області зіткнулися легковик BMW 330D, позашляховик Ford Ranger і вантажівка Mercedes Benz Sprinter 519 CDI. В результаті ДТПзагинуло двоє людей — 21-річний водій та 19-річна пасажирка BMW.

Теги за темою
ДТП смерть постраждалі Львівська область
Джерело матеріала
loader