Помер шоумен та політик Сергій Сивохо
Помер шоумен та політик Сергій Сивохо

Помер шоумен та політик Сергій Сивохо

Помер шоумен та політик Сергій Сивохо

Причиною смерті стала хвороба легень.

Український шоумен та політик Сергій Сивохо помер у віці 54 років. Першими інформацію про це поширили росЗМІ, пізніше виданню УНН підтвердили її у прес-службі Сивохо.

Зазначається, що він страждав на хронічну хворобу легень.

«О 5:40 помер український телеведучий, колишній учасник КВК та ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною», - йдеться у повідомленні.

Сивохо з дитинства хворів на астму, останнім часом у нього було загострення хвороби.

Сивохо – колишній гравець КВК, знімався у кіно, вів передачу «Прихована камера», був одним із тренерів «Ліги сміху» та одним із продюсерів студії «Квартал 95».

У 2019 році він балотувався від партії «Слуга народу» у 49 окрузі на Донеччині, але посів третє місце. У жовтні 2019 року його призначили радником глави РНБО.

Пізніше Сивохо висловив сумнів щодо перспектив інтеграції України до НАТО. Як аргумент він згадав якийсь «внутрішній конфлікт», з яким нібито шлях до членства в Альянсі закритий.

Таким чином, радник секретаря РНБО озвучив одразу два російські пропагандистські міфи: назвав збройну агресію РФ проти України «внутрішнім конфліктом», а також заявив, що в НАТО нібито не беруть держав із конфліктами.

Після цього близько 20 депутатів «Слуги народу» підписали звернення до секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова з вимогою звільнити Сивохо з посади радника. Наприкінці березня 2020 року шоумена звільнили з посади.

Джерело матеріала
loader
loader