У гуртожитку Полтави виявили тіла трьох загиблих чоловіків та дівчини
У гуртожитку Полтави виявили тіла трьох загиблих чоловіків та дівчини

У гуртожитку Полтави виявили тіла трьох загиблих чоловіків та дівчини

У понеділок, 23 жовтня, у гуртожитку у Полтаві знайшли тіла трьох чоловіків та дівчата. Поліція відкрила справу за статтею про умисне вбивство. Про це повідомляє поліція Полтавської області.

- До поліції Полтавщини 23 жовтня близько 17:00 надійшло повідомлення від медиків, що у Київському районі обласного центру в одній із кімнат гуртожитку виявлено тіла чотирьох мешканців. Поліція розпочала розслідування. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції територіального підрозділу та слідчі та криміналісти обласного Головуправління. У ході першочергових слідчих та оперативних заходів встановлено, що померлими троє чоловіків (двох з них 22 роки, а одному – 23) та 18-річна дівчина. Під час візуального огляду ознак насильницької смерті на тілах померлих не виявлено. Для встановлення причин смерті їх тіла направлено на судово-медичну експертизу, – розповіли правоохоронці.

За цим фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, як передбачає процедура у таких випадках. Слідство продовжує з'ясовувати обставини та причини смерті молодих людей.

Теги за темою
поліція Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader