Зміни в планах студії Paramount Pictures
Зміни в планах студії Paramount Pictures

Зміни в планах студії Paramount Pictures


 Гільдія сценаристів і продюсери недавно владнали свої розбіжності, що дозволило авторам приступити до написання нових історій, або, що більш ймовірно – ремейків та сиквелів популярних франшиз. А от Гільдія акторів продовжує страйкувати вже більше ста днів (сценаристи не працювали майже 150 днів).

 Тому у Голлівуді може початися нова хвиля переносів. Першою до зміни своїх планів приступила студія Paramount Pictures. Компанія відклала другу частину «Місії неможливої: Розплата» з 28 червня 2024 року до 23 травня 2025-го. Цього року Paramount обпеклася на першій частині, яка при бюджеті в $290 млн заробила тільки $567,5 млн. Все через конкуренцію з «Барбі» і «Оппенгеймером», які забрали увагу глядачів, а останній - і всі кінотеатри IMAX.

 Змінив дату релізу жахастик «Тихе місце: День перший»: спін-офф вийде в кінотеатрах 28 червня 2024 року. Режисер перших двох фільмів про монстрів, які реагують на шум, Джон Красінскі взяв на себе тільки продюсерські обов’язки, адже він зайнятий іншим проєктом. Це сімейна комедія «Уявні друзі» з Раяном Рейнольдсом. Її прем’єра відбудеться на тиждень раніше - 17 травня 2024-го замість 24 травня. Посунувся на півроку й безіменний проєкт про Губку Боба: він вийде 19 грудня 2025 року.

Тегі: дати прем'єр
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader