У Секторі Гази загинуло двоє українських дітей
У Секторі Гази загинуло двоє українських дітей

У Секторі Гази загинуло двоє українських дітей

У місті Газа 24 жовтня внаслідок ракетного обстрілу загинуло двоє дітей - громадян України. Про це "Суспільному" повідомив керівник відділення посольства України при Палестинській Національній Адміністрації Максим Тьокін.

Також цю інформацію журналістам підтвердив представник української громади, який зараз перебуває у Секторі Гази. За його словами, двоє дітей - брат і сестра 9 та 6 років. Їхня мати - українка, родом із Харкова. Вона вижила.

За інформацією підконтрольного ХАМАСу місцевого міністерства охорони здоров'я, за останню добу в Секторі Гази загинули понад 700 людей. Станом на 23 жовтня запит на евакуацію з Гази подали 349 українських громадян. 19 жовтня, надійшло підтвердження, що в Секторі Гази загинула українка.

ХАМАС напав на Ізраїль 7 жовтня. Загинуло понад 1400 людей. За останніми даними Міністерства закордонних справ Ізраїлю, серед жертв терористів 225 іноземців. МЗС України підтвердило загибель 18 українців. Ізраїль заявив про перекриття постачання їжі, палива та електрики Сектору Гази 11 жовтня.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader