Менеджер Ф'юрі розкрив справжню причину "поразки" Тайсона в бою з Нганну
Менеджер Ф'юрі розкрив справжню причину "поразки" Тайсона в бою з Нганну

Менеджер Ф'юрі розкрив справжню причину "поразки" Тайсона в бою з Нганну

Менеджер чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) Спенсер Браун пояснив, чому його клієнт виглядали настільки непоказно в бою з боксером-дебютантом Френсісом Нганну (0-1, 0 КО). Нганну поступився британському чемпіону окремим рішенням суддів, проте велика кількість коментаторів та експертів висловили впевненість, що саме Тайсон Ф'юрі мав програти.

"У деяких речах люди мають рацію, але нас тримали в коридорі 45 хвилин. Я розумію, що це не виправдання, але ти розігрівся, приготувався, а потім сидиш у коридорі, чекаєш, бо на сцені все ще йде шоу з танцюристами", – сказав Браун в ефірі Youtube-каналу Boxing King Media.

Також менеджер припускає, що, можливо, Ф'юрі перестарався з розвагами перед поєдинком.

"Напередодні ввечері ми пішли на чемпіонську вечерю – можливо, це моя провина, але з нами було укладено контракт. Нганну теж був там, але я несу за це відповідальність. Можливо варто було б провести бій раніше. А так це було дуже пізно вночі. Ми до цього не звикли. Можливо, нам слід було підготуватися до цього. Тайсон - неперевершений професіонал. Але це був не Тайсон, якого ми знаємо", - підсумував Браун.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader