Звичайний суд не є правильним шляхом: Ізраїль хоче створити трибунал над ХАМАСом
Звичайний суд не є правильним шляхом: Ізраїль хоче створити трибунал над ХАМАСом

Звичайний суд не є правильним шляхом: Ізраїль хоче створити трибунал над ХАМАСом

Ізраїль планує створити спеціальний трибунал, який розглядатиме кримінальні справи проти сотень затриманих бойовиків палестинського угруповання ХАМАС, які брали участь у звірствах на території Ізраїлю 7 жовтня.

Про це повідомляє Times of Israel, посилаючись на інформацію телерадіокомпанії Kan.

У системі правосуддя Ізраїлю переважає думка, що звичайне кримінальне право не є право не є правильним шляхом для суду над тими, хто , під час якого було вбито близько 1,4 тис. осіб.

Зараз дивляться

Переважна більшість жертв були цивільні особи, які були закатовані та вбиті у своїх будинках або на музичному фестивалі. Крім того, щонайменше 247 осіб були викрадені та вивезені на територію сектору Гази.

Ідея створення трибуналу над ХАМАСом

Зараз тривають дискусії про те, як притягнути затриманих бойовиків ХАМАСу до відповідальності, йдеться у повідомленні.

Після масового вторгнення палестинського угруповання на територію Ізраїлю, Армія оборони Ізраїлю захопила живими близько 200 його членів. Влада Ізраїлю очікує, що кількість захоплених бойовиків збільшиться після великого наземного наступу у секторі Гази.

За інформацією Kan, ймовірним рішенням є спеціальне законодавство, яке уповноважить трибунал провести історичний судовий процес проти ХАМАС, “щоб представити світові цілі, джерела, спонсорів і діяльність цієї кривавої терористичної групи”.

Міністерство юстиції Ізраїлю поки відмовляється підтвердити або спростувати інформацію щодо можливого трибуналу.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
loader
loader