Надійна опора для армії: листівки та СМС до Дня сержанта ЗСУ
Надійна опора для армії: листівки та СМС до Дня сержанта ЗСУ

Надійна опора для армії: листівки та СМС до Дня сержанта ЗСУ

З 2019 року Україна 18 листопада відзначає День сержанта ЗСУ. Цьогоріч свято припадає на суботу. Сержанти ЗСУ відіграють важливу роль у підтриманні дисципліни, навчанні військовослужбовців та забезпеченні ефективного функціонування військових частин.

День сержанта ЗСУ – це ще одна нагода подякувати нашим військовим фахівцям. У кожному роді військ є сержанти, що здатні вести за собою, чітко діяти у складних обставинах та сприяти обороні України. Свято відзначається згідно з президенським указом, для вшанування відданості, відповідальністі та професіоналізму сержантів і старшин ЗСУ.

Привітати сержантський корпус українського війська зі святом допоможуть листівки, вірші та СМС, що підготували Факти ICTV.

Зараз дивляться

Привітання з Днем сержанта ЗСУ – листівки

День сержанта ЗСУ 2023 - листівки

Привітання з Днем сержанта ЗСУ

Листівки до Дня сержанта ЗСУ

Привітання з Днем сержанта ЗСУ в листівках

Найкращі листівки до Дня сержанта ЗСУ

День сержанта ЗСУ – картинки

Привітання з Днем сержанта ЗСУ в СМС

Щиро вітаю зі святом! Нехай кожен ваш крок буде сповнений сили та звитяги! Дякую за вашу відданість та вірність військовій справі для захисту рідної землі від підступного ворога!

***

Ви – опора для війська надійна!
Хай на все стане віри та сил!
Зичу вам перемоги омріяної,
Вас підтримує відданий тил!

***

Хай не забариться підвищення по службі, а мрії здійснюються, як за статутом! Сержант є прикладом для солдатів, помічником для офіцерського корпусу та важливою ланкою українського війська! Успіхів, наснаги та Перемоги!

***

Хай буде сильною рука,
Міцними будуть хай війська,
Нехай здоров’я – як та криця,
Хай служба завжди – як годиться!

***

Неможливо уявити військовий колектив без сержанта, що дбає про бойове навчання та виховання особового складу. На ваших плечах лежить велика відповідальність, яку ви з честю несете щодня. Дякую за професійність та відданість справі! Здоров’я, оптимізму, перемоги!

Теги за темою
Свята
Джерело матеріала
loader