Окрім тигриці під час ракетного удару під Києвом постраждав лев
Окрім тигриці під час ракетного удару під Києвом постраждав лев

Окрім тигриці під час ракетного удару під Києвом постраждав лев

Окрім тигриці унаслідок вчорашнього ракетного удару РФ по Київщині постраждав лев. Про це розповіли в Центрі порятунку диких тварин, повідомила "УП. Життя".

- Ще один лев теж травмувався. Напевно, вдарився об решітку, тому що у нього кров з носа йшла хвилин 40. Але все гаразд. Інші тварини пережили важкий стрес, але фізично не постраждали, – сказали зоозахисники.

Кажучи про стан тигриці, волонтери розповіли, що тварина продовжує отримувати протизапальну та знеболювальну терапію. 

- Поки не встає. Але задні кінцівки почали трохи рухатися, що дає надію на те, що все-таки хребет цілий… Зараз потрібен спокій, а далі лікарі будуть ухвалювати рішення щодо подальших дій. Можливо МРТ, можливо КТ, — зазначили в центрі.

Уранці 11 листопада тигриця на ім'я Тигрюля в Центрі порятунку диких тварин під Києвом злякалася гучних вибухів та вдарилась об решітку та перестала вставати. На думку зоозахисників, вона пошкодила кінцівки або хребет.

У суботу на лівому березі неподалік Києва ЗРК «Patriot» збив ракету —  балістичну «Іскандер-М» або зенітну керовану С-400. Це була перша за півтора місяця ракетна атака РФ на Київську область.

Теги за темою
російська агресія Київська область Тварини
Джерело матеріала
loader
loader