Під час виконання бойового завдання загинув призер ЧУ з хокею Олексій Логінов
Під час виконання бойового завдання загинув призер ЧУ з хокею Олексій Логінов

Під час виконання бойового завдання загинув призер ЧУ з хокею Олексій Логінов

Захищаючи Україну від російських загарбників загинув 23-річний Олексій Логінов, колишній воротар хокейного клубу Білий Барс. Йому було 23 роки.

Про його смерть повідомили Федерація хокею України та КНУ ім. Шевченка.

Логінов загинув 8 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання у Сєвєродонецькому районі Луганської області. До лав ЗСУ він добровільно мобілізувався, бо вважав, що це його обов’язок.

Зараз дивляться

У КНУ повідомили, що у свій останній момент життя Логінов біг до пораненого бійця, коли біля нього розірвався артилерійський снаряд.

Похорон героя відбудеться у четвер, 16 листопада, починаючи з 13:00 на Лук’янівському цвинтарі.

Що відомо про Олексія Логінова?

Він 1997 року народження та був єдиною дитиною у сім’ї. Він навчався на географічному факультеті КНУ ім. Шевченка та був випускником магістратури КІМО.

У хокей він почав грати у школі київського Сокола, з яким у 2015-му став бронзовим призером чемпіонату України серед команд U-17. Пізніше він перебував у системі Крижинки, а в 2017-му дебютував у дорослому чемпіонаті України за столичних Крижаних Вовків.

Згодом перебрався у Білий Барс, з яким став чемпіоном України-2018 серед молоді та долучився до здобуття білоцерківцями бронзи дорослого чемпіонату.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Редакція Фактів ICTV висловлює співчуття рідним та близьким полеглого героя. Вічна пам’ять!

Джерела:

Фото:

Джерело матеріала
loader
loader