Для виходу на Євро-2024 повинні зробити подвиг: Циганков перед грою з Італією
Для виходу на Євро-2024 повинні зробити подвиг: Циганков перед грою з Італією

Для виходу на Євро-2024 повинні зробити подвиг: Циганков перед грою з Італією

Півзахисник збірної України та іспанської Жирони Віктор Циганков поділився очікуваннями від вирішального матчу синьо-жовтих у відборі на Євро-2024 проти команди Італії.

В інтерв’ю італійській газеті La Gazzetta dello Sport він сказав, що збірна чітко розуміє, що “для виходу на Євро-2024 має зробити подвиг”.

— Це останній матч групового етапу. Ми чітко розуміємо, що для виходу на Євро повинні зробити подвиг. Ми зробимо все, щоб так і сталося. Для нас і для нашої країни. У часи, в які ми живемо, участь у чемпіонаті Європи матиме дуже важливе значення. Це чудовий турнір, і ми хочемо на ньому зіграти. Наші люди страждають місяцями, ми хочемо подарувати українцям кілька щасливих моментів, – сказав Циганков.

За словами українського хавбека, у збірних на Сан-Сіро у Мілані синьо-жовті зіткнулися з труднощами. Втім, футболіст сказав, що це стало для них уроком.

Зараз дивляться

— Зараз у нас є останній шанс, і ми хочемо перемогти, ми хочемо вийти на чемпіонат Європи, – зазначив футболіст.

Циганков вважає, що збірна Італії відчуває більший тиск, адже вони представляють країну, яка зазвичай грає на таких великих турнірах та ще є чинним чемпіоном Європи.

— Але ми чудово знаємо, наскільки важлива ця кваліфікація для нашої нації та нашого народу. Ми хочемо зробити українців щасливими, щоб вони пишалися нами, – додав Віктор.

Матч Україна – Італія відбудуться у понеділок, 20 листопада у німецькому Леверкузені на стадіоні БайАрена. На кону зустрічі стоятиме пряма путівка у фінальну частину Євро-2024.

Раніше Факти ICTV розповідали , зокрема й через плейоф.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader