Україна – Італія: прогноз букмекерів на вирішальний матч відбору на Євро-2024
Україна – Італія: прогноз букмекерів на вирішальний матч відбору на Євро-2024

Україна – Італія: прогноз букмекерів на вирішальний матч відбору на Євро-2024

Збірна України у понеділок, 20 листопада, проведе вирішальний матч у відборі на Євро-2024 проти збірної Італії. Гра відбудеться у межах десятого туру кваліфікації на стадіоні БайАрена у Леверкузені.

Початок матчу о 21:45 за київським часом.

Прогноз на матч Україна – Італія

На думку букмекерів, фаворитами матчу є підопічні Лучано Спаллетті. На перемогу збірної Італії приймають ставки з коефіцієнтом 1.79. Успіх українців оцінюють у 4.65. Нічийний результат зустрічі в основний час – 3.95.

Зараз дивляться

Ймовірність того, що обидві команди відзначаться у матчі, оцінюють у 1.89.

Матч довірили судити іспанській бригаді арбітрів на чолі з рефері Хесусом Хіль Мансано. Йому асистуватимуть співвітчизники: Дієго Барберо та Анхель Невадо. Обов’язки четвертого рефері виконуватиме Гільєрмо Гуарда.

У турнірній таблиці квінтету С збірна України йде на третій сходинці з 13 очками в активі після семи матчів. Команда Італії (13 очок) випереджає синьо-жовтих за додатковими показниками.

Україна – Італія: прогноз букмекерів на матч відбору на Євро-2024

Скриншот: УЄФА

Англія у жовтні достроково забезпечила собі вихід на Євро-2024, обігравши Італію з рахунком 3:1. У команди трьох левів – 19 очок у семи матчах. На четвертому місці – Північна Македонія (7 очок у семи матчах), а Мальта без очок посідає останнє місце у таблиці.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader