На Донеччині окупанти вдарили по лікарні: є загиблий та поранені
На Донеччині окупанти вдарили по лікарні: є загиблий та поранені

На Донеччині окупанти вдарили по лікарні: є загиблий та поранені

На місці досі шукають постраждалих

Російські окупанти у понеділок, 20 листопада, знову завдали удару по місту Селидове Покровського району Донецької області. Ворожі ракети поцілили у місцеву лікарню.

Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко. За його словами, близько 23:30 окупанти випустили по медичному закладу дві ракети "С-300".

За даними поліції Донецької області, внаслідок удару були пошкоджені 2 будівлі медзакладу, 1 людина загинула та 8 отримали поранення. Наразі триває розбір завалів, рятувальники та поліція шукають постраждалих.

Наслідки обстрілу лікарні

Своєю чергою, у прокуратурі Донецької області повідомили, що за даним фактом розпочате кримінальне провадження. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Крім того, за даними обласної поліції, за кілька хвилин після удару по лікарні ще дві ракети "С-300" росіяни спрямували на село Михайлівка, де влучили по території шахти. Внаслідок обстрілу загинув працівник підприємства, пошкоджено 4 будівлі, гаражі, 19 транспортних засобів та лінію електропередач.

Нагадаємо, російські війська зранку 20 листопада обстріляла автостоянку служби таксіу Херсоні. Внаслідок ворожого удару загинули два водії.

Теги за темою
війна Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader