На Райдужному мості між США та Канадою стався теракт
На Райдужному мості між США та Канадою стався теракт

На Райдужному мості між США та Канадою стався теракт

Не тільки біля Ніагарського водоспаду, а й усі дороги на Нью-Йорк взято під контроль

На Райдужному мості біля Ніагарського водоспаду, на трасі між США і Канадою 22 листопада стався теракт, при цьому загинули двоє і поранено одну людину.

Джерела: масмедіа США та Канади.

Подробиці. Інцидент стався з автомобілем, який намагався в'їхати до США. Джерела з правоохоронних органів повідомили, що це була спроба терористичної атаки. Пізніше про теракт повідомили й офіційні особи обох країн. Двоє загиблих на момент вибуху були в машині. Пораненим виявився прикордонник. На місці вибуху на Райдужному мості знайшли валізу, в якій могло знаходитися вибуховий пристрій.

Реакція: Повідомляється, що розслідування веде ФБР, всі в'їзди до Нью-Йорка взято під особливий контроль силових структур. Міжнародний аеропорт Баффало Ніагара у штаті Нью-Йорк призупинив роботу. Офіційних заяв від силових структур США та Канади поки що не було. При цьому в адміністрації президента США заявили, що Джо Байдену доповіли про вибух на канадському кордоні, "він і його команда уважно відстежують розвиток подій". Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, який на момент теракту виступав у парламенті країни, перервав свій виступ і пішов із парламенту. Його офіс заявив, що влада Канади розглядає питання про введення додаткових заходів безпеки на всіх прикордонних пунктах.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader
loader