Ніколас Голт зіграє в «Супермені» Джеймса Ґанна
Ніколас Голт зіграє в «Супермені» Джеймса Ґанна

Ніколас Голт зіграє в «Супермені» Джеймса Ґанна


 Видання Deadline повідомляє, що роль головного лиходія у фільмі «Супермен: Спадщина» дісталася Ніколасу Голту. Актор перевтілиться у Лекса Лютора, якого у фільмах Зака Снайдера зіграв Джессі Айзенберґ. Раніше Ніколас Голт був одним з трьох головних претендентів на роль Супермена, але Джеймс Ґанн віддав перевагу Девіду Коренсвету («Перл»). А британцю, який хотів одягти супергеройську накидку, тепер доведеться задовольнятися голінням голови налисо.

 Інших персонажів коміксу на екрані зіграють: Лоїс Лейн – Рейчел Броснаген («Дивовижна місіс Мейзел»), Дівчину-яструб – Ізабела Мерсед («Дора і Загублене місто»), Ґая Ґарднеа / Зеленого Ліхтаря – Нейтан Філліон («Новобранець»), Анджелу Спіку / Інженера – Марія Ґабріела де Фарія («Контроль за тваринами»), Джиммі Олсена – Скайлер Джізондо («Праведні Джемстоуни»), Рекса Мейсона / Метаморфа – Ентоні Керріґан («Баррі»), Майкла Голта / Містера Терріфіка - Еді Ґатеґі («Стартап») і Єву Тешмахер - Сара Сампайо («Трафік»). Весною мають розпочатися зйомки фільму, а його прем’єра запланована на 10 липня 2025 року.

 P.S. Цьогоріч Ніколаса Голта глядачі могли побачити у комедійному жахастику «Ренфілд» і третьому сезоні «Великої». У 2024-му актор з’явиться у фільмі «Нофсерату» Роберта Еґґерса і озвучить персонажа у мультфільмі «Ґарфілд у кіно», а також, можливо, встигнуть випустити «Присяжного №2» Клінта Іствуда, зйомки якого довелося відкласти через страйки сценаристів і акторів.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader