У Тернополі забудовників зупинили п’яними за кермом та відвезли в ТЦК
У Тернополі забудовників зупинили п’яними за кермом та відвезли в ТЦК

У Тернополі забудовників зупинили п’яними за кермом та відвезли в ТЦК

Поки невідомо, чи вручать їм повістки

У Тернополі поліція зупинила двох скандальних забудовників, які сіли за кермо напідпитку. Один із них був у розшуку військкомату. Журналісти з’ясували, що чоловіки причетні до скандальної забудови на вулиці Шпитальна.

Джерело: Видання "20 хвилин".

Подробиці: Правоохоронці зупинили чоловіків 22 листопада ввечері за порушення правил дорожнього руху. Одного на вулиці Замонастирського, іншого — на Микулинецькій. Обидва мали ознаки сп’яніння, але відмовились проходити тест на драгері та у лікарні, сказав речник поліції в області Сергій Крета. Один із чоловіків був у базі розшуку військкомату. Як видно на відео, що зняли перехожі, на місце затримання приїхали працівники ТЦК та забрали п’яного водія. Чи вручать їм повістки – поки не відомо.

Більш детально: Журналісти з’ясували, що водії причетні до скандальної забудови на вулиці Шпитальній. Місцеві жителі повідомляли, що через будівельні роботи у них руйнуються приватні будинки. За фактом будівництва у поліцейських були відкриті кримінальні провадження за порушення правил безпеки під час виконання робіт та зловживання владою, якщо воно спричинило тяжкі наслідки. Міськрайонний суд наклав арешт на ділянку, проте вже апеляційний суд задовольнив апеляцію забудовника і роботи можуть знову відновити.

Джерело матеріала
loader
loader