Клара Новікова виступила в Москві на тлі прапора України – що сказала гумористка
Клара Новікова виступила в Москві на тлі прапора України – що сказала гумористка

Клара Новікова виступила в Москві на тлі прапора України – що сказала гумористка

Російська гумористка Клара Новікова, яка родом з Києва, дала сольний концерт у Москві і потрапила в скандал.

Клара Новікова виступила на тлі прапора України

Під час концерту гумористка згадувала дитинство у Києві, тому переходила на українську мову. Але найбільший резонанс викликав момент, коли на екрані за Новіковою з’явилося зображення синьо-жовтого прапора.

Пропагандистські ЗМІ відразу поширили новину про те, що гумористка “підтримала” Україну.

Зараз дивляться

Однак сама Новікова почала виправдовуватися перед публікою. Вона заявила, що “нічого не знала й не бачила”.

– Ніякого прапора України я не показувала. У мене такого немає на концерті! Хр*н його знає, може мені якийсь слайд і повісили! Я ж спиною стою до екрану! Я на репетиції переглянула всі слайди, які мені запропонували. Прапора я там не бачила. І взагалі у мене вперше в цьому залі був концерт, – виправдалася Новікова.

концерт Клари Новікової

Фото: концерт Клари Новікової

Гумористка додала, що відрікатися від Києва не буде, тому що з цим містом пов’язане її дитинство. Також Новікова подякувала країні-агресору Росії за можливість реалізуватися.

– Там були фотографії моєї улюбленої вулиці в Києві! Я жила в Києві, закінчила там школу, вступила до училища. Там поховані батьки, у паспорті у мене написано, що місце народження – Київ. Там живуть мої подруги! Я не можу зректися свого дитинства. У мене був чудовий концерт! При цьому я вже тут, у Москві, стільки років живу – 50! Я дуже вдячна Росії й тому, що реалізувалася тут, – сказала гумористка.

Зазначимо, що Клара Новікова жодного разу не висловлювалася щодо повномасштабної війни в Україні. Вона неодноразово відвідувала окупований Росією Крим, за що була внесена в базу Миротворець.

Фото: скриншот з YouTube-каналу

Джерело матеріала
loader