У Києві тимчасово закрили в’їзд у місто для вантажівок: коли скасують обмеження
У Києві тимчасово закрили в’їзд у місто для вантажівок: коли скасують обмеження

У Києві тимчасово закрили в’їзд у місто для вантажівок: коли скасують обмеження

У Києві в понеділок, 27 листопада, через снігопад закрили в’їзд для великогабаритного транспорту. Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. Комунальники продовжують прибирати вулиці та дороги міста.

"Увага! З 7:30 ранку 27 листопада в’їзд до Києва великогабаритного транспорту закрито у звʼязку з снігопадом. Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Обмеження діятимуть до поліпшення умов. Орієнтовно до 10:00", – розповіли в КМДА.

Крім того, міська влада звернулась з проханням до керівників підприємств із перевезення вантажів, зокрема на великі дистанції, врахувати обмеження при плануванні маршрутів та не створювати накопичення автотранспорту на в’їздах до міста.

"Нагадуємо водіям, що у снігопади краще віддати перевагу громадському транспорту. Також не варто залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг та на узбіччях, аби не заважати роботі спецтехніки", – резюмували в КМДА.

Як повідомляв OBOZ.UA, другу добу в Україні продовжує вирувати негода – сильний сніг і потужні пориви вітру утворили замети та паралізували рух на трасах, у багатьох населених пунктах обірвало лінії електропередач. Рятувальники та автодорожники працюють безперервно, залучаючи до розчищення доріг навіть бронетранспортери, енергетики ж повертають світло в домівки українців.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader