В Одесі запустили котельню зі зламаною вітром гігантською трубою
В Одесі запустили котельню зі зламаною вітром гігантською трубою

В Одесі запустили котельню зі зламаною вітром гігантською трубою

В Одесі вдалося запустити котельню зі зруйнованою вітром 100-метровою димохідною трубою. Її частина впала напередодні, внаслідок чого тисячі людей залишилися без опалення.

"Відновлена робота пошкодженої внаслідок негоди котельні. Зараз у тестовому режимі надається тепло для 120 тисяч абонентів в Одесі. До ранку в оселях людей має бути тепло. Дякуємо КП "Теплопостачання міста Одеси", міській владі, спеціалістам "Одесагаз", співробітникам ДСНС та всім аварійним службам за роботу!" – повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

У комунальному підприємстві "Теплопостачання міста Одеси" уточнили, що роботу котельні "Північна-2" відновлено, гідравліку стабілізовано. Котельня працюватиме у тестовому режимі до ранку.

Зазначається, що роботи з ліквідації наслідків руйнування труби котельної тривають.

Місцеві жителі пишуть у соціальних мережах, що "зі зламаної труби повалив дим".

Негода в Одесі: аварія на котельні

Як повідомляв УНІАН, в Одесі під час негоди через сильний вітер на котельні великої потужності сталася серйозна аварія – впав димохід заввишки понад 100 метрів. Мер міста Геннадій Труханов пообіцяв якомога швидше запустити котельню.

27 листопада стало відомо, що через руйнування на одній з котелень міста в Пересипському районі залишились без опалення 246 багатоквартирних будинків, 120 тисяч населення, 25 освітніх закладів та медустанов.

Труханов заявив, що у разі неможливості запуску котельні міська влада разом зі спеціалістами "Одесагаз" та інших профільних служб пропрацювали можливість підключення модульних котелень як резервний варіант.

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader