Спробував спалити дітей на Харківщині: суд обрав запобіжний захід зловмиснику
Спробував спалити дітей на Харківщині: суд обрав запобіжний захід зловмиснику

Спробував спалити дітей на Харківщині: суд обрав запобіжний захід зловмиснику

Чоловіка підозрюють у закінченому замаху на умисне вбивство двох і більше малолітніх осіб, вчиненого небезпечним для життя багатьох осіб способом.

Суд обрав запобіжний захід для чоловіка, який напередодні облив бензином і намагався підпалити п'ятьох неповнолітніх у кафе-магазині села Станичне на Харківщині.

Про це Харківська обласна прокуратура повідомила 30 листопада.

40-річному зловмисники було оголошено про підозру за фактом закінченого замаху на умисне вбивство двох і більше малолітніх осіб, вчиненого способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

За даними слідства, 28 листопада п’яний житель села Станичне Красноградського району у кафе-магазині намагався підпалити п'ятьох неповнолітніх – дівчат 11, 12, 13, 17 років та хлопця 13 років. Зловмисник кинув у підлітків пляшку з бензином.

Зараз життю та здоровʼю дітей нічого не загрожує.

"Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб", – повідомили у прокуратурі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Діти, яких намагався спалити п’яний чоловік, розповіли про пережите

  • У Польщі українець убив дружину та двох доньок і п'ять днів жив із тілами своїх жертв
  • Трагедія на Кіровоградщині: пси, яких підібрали на дорозі, на смерть загризли дитину
  • Вибори ромського "барона" на Закарпатті закінчилися масовою бійкою і вбивством
Джерело матеріала
loader
loader