У СБУ назвали чотири цілі масованої дронової атаки в Криму
У СБУ назвали чотири цілі масованої дронової атаки в Криму

У СБУ назвали чотири цілі масованої дронової атаки в Криму

Служба безпеки України назвала цілі масованої дронової атаки в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив "Інтерфакс-Україна" з посиланням на власне джерело.

Ударні безпілотники завдали ударів по російських радіолокаційних системах і системах управління, розташованих на сході окупованого півострова.

Зокрема, завдано ударів по радіолокаційній системі "Небо-М" в районі селища міського типу Багерове, по стоянці гелікоптерів, радіолокаційній системі П-18 "Терек" і системі управління зенітно-ракетних підрозділів "Байкал-1М" біля села Стрілкове.

- Цей ранковий хлопок на військових об'єктах у Криму є результатом спецоперації СБУ. Так наша спецслужба привітала окупантів із Міжнародним днем волонтера, — заявив співрозмовник агентства.

Міноборони Росії заявило вранці 5 грудня, що засоби ППО над акваторією Азовського моря та Кримом “знищили” 22 “українські безпілотні літальні апарати”, ще 13 - “перехопили”. Згодом відомство заявило про ще чотири “знищених” та два “перехоплених” дрони над акваторією Азовського моря. Тобто всього, за версією Міноборони РФ, Україна запустила 41 безпілотник. 

Теги за темою
СБУ Крим
Джерело матеріала
loader
loader