Депутат Самбірської райради Квас складає мандат на тлі розслідування
Депутат Самбірської райради Квас складає мандат на тлі розслідування

Депутат Самбірської райради Квас складає мандат на тлі розслідування

Його підозрюють в зловживання владою

У Львівській області депутат Самбірської райради від "Слуги народу" Євген Квас складає мандат. Це відбувається на фоні розслідування про зловживання владою.

Джерело: ZAXID.NET, місцеві соцмережі.

Подробиці: 6 грудня у соцмережах з’явилася заява Євгена Кваса про складання депутатських повноважень, яку пошили місцеві ЗМІ. Журналісти зв’язалися з в. о. голови Самбірської районної ради Михайлом Павлючиком, щоб підтвердити інформацію. Він розповів, що заява до них ще не дійшла, проте проєкт рішення вже готують. До того ж, за словами Павлючика, Квас говорив про наміри скласти мандат.

Депутат Самбірської райради Квас складає мандат на тлі розслідування - Фото 1

Подробиці: Про оголошення підозри Квасу стало відомо 23 листопада. Окрім депутатських обов’язків також він був в. о. директора КП "Об’єднане" Самбірської міської ради. Як кажуть у прокуратурі, у 2022 році він уклав договори на ремонт дороги у Самборі з матір’ю працівниці підприємства, яка також там працює двірником. Сума договорів – півтора мільйона гривень. Він зареєстрував жінку як ФОП та всупереч законодавству, поділив ремонт вулиць на окремі договори та без відкритих торгів уклав їх з жінкою. Ремонт зробили технікою та силами підприємства, але гроші за "роботу" з міського бюджету перерахували на рахунок "підрядниці".

Джерело матеріала
loader
loader