Скандал в Одесі: співробітник ТЦК допомагав ухилянтам
Скандал в Одесі: співробітник ТЦК допомагав ухилянтам

Скандал в Одесі: співробітник ТЦК допомагав ухилянтам

Поліцейські затримали його після отримання завдатку на крипто-гаманець

В Одесі поліція викрила співробітника ТЦК, який допомагав оформляти документи для виїзду за кордон військовозобов'язаних. У спільники він узяв свого брата. Угоду проводили на Книжковому ринку.

Джерело: пресслужба регіональної поліції.

Подробиці: За словами поліцейських, військовий у жовтні цього року під час проходження служби в одному з одеських ТЦК та СП разом зі своїм братом отримали 7 000 доларів від родички військовозобов'язаного. За ці гроші вони мали розв'язати питання про звільнення чоловіка з військової служби.

Детальніше: Поліцейські задокументували, як військовослужбовець вже на посаді в іншому ТЦК на Одещині самостійно підшукав чоловіка, який хотів виїхати з країни. Діючи спільно з невстановленими слідством особами, порушник пообіцяв йому за 10 тисяч доларів оформити опікунство над інвалідом або так званий "білий" квиток, що дозволить перетнути державний кордон через офіційний пункт пропуску. Після того, як зловмисник отримав на крипто-гаманець завдаток у розмірі 100 доларів, правоохоронці затримали його. Тепер йому загрожує до 9 років ув'язнення. Також про підозру повідомлено і брата військового, який був його спільником.

Джерело матеріала
loader
loader