Благодійний показ фільму Джима Джармуша «Виживуть тільки коханці»
Благодійний показ фільму Джима Джармуша «Виживуть тільки коханці»

Благодійний показ фільму Джима Джармуша «Виживуть тільки коханці»


13 грудня кінокомпанія «Артхаус Трафік» відзначатиме своє 20-річчя. З нагоди ювілею команда вирішила не проводити гучного святкування. Натомість «Артхаус Трафік» спільно з кінотеатром «Жовтень» організовують благодійний показ ретроспективного фільму Джима Джармуша «Виживуть тільки коханці». 100% зібраних на заході коштів будуть передані на закупівлю дронів для аеророзвідки зведеної тактичної групи «Адам», де служать колеги-кінематографісти: оператор-постановник Ярослав Пілунський та режисер монтажу Іван Банніков.


Подія проходитиме 13 грудня о 19:50 у залі «Кіноман» кінотеатру «Жовтень».


Щоб отримати квиток на показ, необхідно:
1.    Зробити пожертву від 200 гривень на банку monobank (номер картки банки: 5375 4112 1256 5852).
2.    Зробити скриншот із підтвердженням перерахування коштів і надіслати його повідомленням на сторінку «Артхаус Трафік» у Facebook або Instagram. Після цього вас буде внесено у список запрошених.
Організація збору здійснена за підтримки кінооб’єднання «Вавилон’13». Кошти з благодійних квитків у повному обсязі будуть передані на Великий збір на 14 дронів для групи аеророзвідки ЗТГ «Адам».


«Виживуть тільки коханці» (2013) — фентезійна мелодрама, що повертається на великі екрани з нагоди 10-річчя з виходу стрічки. Режисер Джим Джармуш — 5-разовий призер Каннського кінофестивалю (і 9-разовий претендент на головну нагороду — «Золоту пальмову гілку»), володар Премії Європейської кіноакадемії, «Золотого леопарда» Міжнародного кінофестивалю в Локарно, а також призер «Санденсу». Його найвідоміші фільми: «Патерсон» з Адамом Драйвером, «Мрець» із Джонні Деппом, «Ніч на землі».


Сюжет картини розгортається навколо двох тендітних і чутливих вампірів, Адама і Єви, які були коханцями протягом століть. Вони — культурні інтелектуали з всеосяжною пристрастю до музики, літератури та науки, які більше не вбивають заради прожитку. Молодша вампірка Ава ще не навчилася цього. Її дикість пробудить у парі давно забуті інстинкти.
У головних ролях: володарка Премії «Оскар» Тільда Свінтон («Суспірія», «Три тисячі років бажань») і зірка серіалу «Локі» Том Гіддлстон.


Стрічка «Виживуть тільки коханці» входить у список 100 найкращих фільмів 21 століття за версією BBC.
 

Джерело матеріала
loader