Моя зброя – це слово, моя куля – це тиша: Анна Саліванчук щодо вистав про війну
Моя зброя – це слово, моя куля – це тиша: Анна Саліванчук щодо вистав про війну

Моя зброя – це слово, моя куля – це тиша: Анна Саліванчук щодо вистав про війну

Майже два роки Україна живе в умовах повномасштабної війни. Попри обстріли цивільних міст і щоденні новини про втрати на фронті, люди знаходять причини для усмішок.

За лаштунками Improv Live Show (Новий канал) акторка Анна Саліванчук зізналася, як глядачі реагують на вистави про війну, та що змушує її радіти в цей непростий час.

Чи потрібні зараз вистави про війну – думка Анни Саліванчук

Ми звикли бачити Анну Саліванчук у комедійних позитивних ролях у кіно та на сцені театру. Але останнім часом майже всі вистави, в яких грає зірка, – про війну. Аня вважає, що постановки на цю тему дуже потрібно показувати. І такі ж відгуки отримує від глядачів.

Зараз дивляться

– Ми запрошуємо на вистави багато військових. Квитки зазвичай повністю розкуповують за три місяці до події. Часто взагалі немає вільних місць! Адже людям необхідно бачити, що життя триває. Взагалі я завжди кажу: “Моя зброя – це слово! Я можу словом. Моя куля – це тиша. Я можу своєю паузою змусити людей замислитися про теперішнє, про минуле і про майбутнє”. На жаль, війна дала нам те, що ми проживаємо три життя. Одне було до повномасштабного вторгнення, друге – зараз, а третє почнеться після нашої перемоги, – говорить Саліванчук.

Зірка зізнається, що, попри воєнний стан, вона щодня намагається шукати позитив і радіти кожній прожитій хвилині. Саліванчук налаштовує себе усмішками своїх дітей, а також обов’язково ходить у спортзал – це додає їй сил і надихає.

Джерело матеріала
loader
loader