Ковзанки в Києві: де покататися у вихідні
Ковзанки в Києві: де покататися у вихідні

Ковзанки в Києві: де покататися у вихідні

У столиці наявні як криті ковзанки, так і майданчики просто неба

Із настанням холодів у Києві відкривається все більше ковзанок просто неба, що збільшує шанси любителів катання постояти на ковзанах. Окрім традиційних закритих ковзанок, з'являються нові локації, де можна покататися на свіжому повітрі, повністю занурившись у атмосферу "зимової казки".

Vesti.ua склали список локацій, куди можна вирушити у вихідні покататися на ковзанах.  

 

"Зимова Країна" на ВДНГ

Одна з найбільших ковзанок Києва розташована на ВДНГ. Її площа становить 2 500 квадратних метрів і одночасно тут можуть кататися до 500 осіб. Ковзанка розміщена біля центрального павільйону. Частина ковзанки крижана доріжка навколо фонтану. На локації працюють оновлені вуличні роздягальні, а також будиночки з теплими напоями та перекусами.

Ковзани можна орендувати (прокат входить у вартість відвідування) або ж приходити зі своїми.  Відвідування не обмежується в часі, тому кататися можна досить довго.

Вартість квитка 280 грн.

Із додаткових опцій пінгвіни-помічники для малечі (200 грн) і заняття з інструктором (200 грн).

Ковзанка працюватиме до 26 лютого.

 

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 9 

Графік роботи: з 10:00 до 21:00

 

"Кришталева ковзанка" В RIVER MALL

Усіх запрошує головна цьогорічна принада зимового містечка в River Mall "Кришталева ковзанка", розташована просто неба на площі 1 600 кв. м із чудовим краєвидом. Основним кольором локації є білий. А завдяки особливим декораціям, фотозонам та ялинці у вигляді гігантського кристала розкривається кришталева тема.

На території містечка передбачені зони для переодягання та зберігання речей. Маленькі гості можуть скористатися фігурками-помічниками, які можна орендувати вже на місці. На бажання можна замовити заняття з професійними інструкторами. Гості зможуть відпочити біля казкового озера, покататися на великій італійській каруселі, підживитися на фудкорті. Під час повітряної тривоги робота ковзанки припиняється, гостям пропонують пройти в укриття. Після скасування повітряної тривоги всі зможуть повернутися, пред'явивши вхідний квиток. На територію зимового містечка вхід вільний. Ціни від 410 грн.

Ковзанка працює до 28 січня.

 

Адреса: Дніпровська набережна, 12

Графік роботи: вихідні та святкові дні з 10:00 до 22:00, будні дні з 12:00 до 22:00.

 

Osocor Winter Village

В Osocor Winter Village на вас чекають тематичні локації та герої, льодова арена, гірки, каруселі, алея атракціонів, фуд-корти та бари, фотозони та вечірки з діджеями. Цьогоріч новорічне містечко у лондонському стилі та називається Osocor Winter Residence: London Story.  Тут можна не тільки покататися на ковзанах, а й атмосферно провести вихідні всією сім'єю.

Вхід на територію зимової резиденції 350 грн для дітей і 500 грн для дорослих. Прокат ковзанів 300 грн.

 

Адреса: вул. Виноградна, 2

Графік роботи: щодня з 11:00 до 21:00

 

Ковзанка біля Blockbuster Mall

Із 8 грудня працює ковзанка Ice Christmas Magic на вуличному паркінгу в BB MALL. На гостей чекає 4 900 кв. м простору, казкова атмосфера, фудкорт, магічний лабіринт ілюмінацій, крижана гірка.

Вартість входу 300 гривень (час необмежений).

 

Адреса: С. Бандери 36, Blockbuster Mall.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00

 

Ковзанка на Льодовому стадіоні

Неподалік від ВДНГ, на Льодовому стадіоні, також відкриють ковзанку. Обіцяють, що це буде найбільша в Україні ковзанка просто неба. Її площа становитиме 6 000 квадратних метрів (тобто, майже в 2,5 рази більше, ніж на ВДНГ). Ковзанка працюватиме щодня (починаючи з 24 грудня).

Вартість входу 100 гривень (час необмежений), оренда ковзанів 150 гривень, послуги інструктора 200 гривень на годину.

Для учасників бойових дій відвідування ковзанки безкоштовне з 24 до 31 грудня та з 14 січня до закриття сезону.

Пенсіонери та діти-сироти отримають знижку в розмірі 50% за наявності посвідчення.

Ковзанка працюватиме до 28 лютого.

 

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 9 (м. "Іподром")

Графік роботи: з 10:00 до 21:00

 

Ковзанка "IceLights"

Із 1 грудня 2023 року на "Платформі", біля маркетмолу "Даринок", відкрилася казкова льодова ковзанка "Ice Lights" під світлом сотень ліхтариків, розсипаних наче зірки. Смачна їжа, гарячі напої та святковий вайб розтопить серце та підніме настрій.

Ціна: 300 грн за безлімітне катання (ковзани входять у вартість). Дітям до 4 років безкоштовно, учасникам бойових дій знижка 50%, пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним сім'ям 30% знижки.

 

Станція метро Лісова, 600 м пішки.

Графік роботи: пн-чт 10:00-21:00, пт-нд і святкові дні 10:00-22:00.

 

Ковзанка ТРЦ Dream

Одна з найкращих і найпросторіших ковзанок, де одночасно можуть вільно кататися до 120 осіб. Її площа становить 1 193 кв. м. Навколо арени облаштовано фудкорт зручний для очікування та перекусу. Під час повітряної тривоги ковзанка закривається, відвідувачі можуть спуститися в укриття та повернутися після відбою. За відсутності електропостачання льодова арена працює тільки в світлий час доби.

Ціни від 120 до 230 грн, залежно від обраного часу та дня сеансу, прокат ковзанів входить у вартість квитка. Для дітей до 12 років, пенсіонерів, школярів, студентів, іменинників у Дні народження діють пільгові тарифи та знижки за умови пред'явлення документа. Для ВПО з окупованих територій щодня є по 10 безкоштовних квитків за наявності довідки про переселення та паспорта.

Додаткові послуги: заняття з інструктором, прокат ковзанів, шкарпетки, заточка.

 

Адреса: Оболонський проспект, 1Б, ТРЦ "Dream Yellow", 3 поверх, атріум Китай.

Графік роботи: щодня з 08:00 до 20:55 (початок останнього сеансу). 

 

FIFTY Ice Arena у ТРЦ "Cosmo Multimall"

Льодова арена "Фіфті Айс" у торговельно-розважальному комплексі "Cosmo Multimall" у Києві на Шулявці. Кияни та гості столиці можуть насолоджуватися катанням на ковзанах цілий рік. Ідеальне льодове покриття, неонові вогні та музика під настрій формула класної прогулянки, побачення, сімейного дозвілля та навіть подарунка до будь-якого свята.

Ціни на квитки від 180 грн (ранковий сеанс і пільговий для школярів і студентів за наявності учнівського або студентського), прокат ковзанів входить у вартість.

Додаткові послуги: заняття з інструктором, шкарпетки, заточування.

  

Адреса: Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6, Блок А, 1 рівень, біля "Зверополіса".

Режим роботи: щодня з 08:00 до 22:10. Сеанси в неоні: у будні з 18:40, у вихідні з 12:00.

  

Крита льодова арена ВДНГ

На території одного з центрів для сімейного дозвілля в Києві, крім щорічної сезонної "Зимової країни", взимку всіх охочих покататися на ковзанах зустрічає крита ковзанка ВДНГ. У 2023-2024 році на масове катання відведено кілька годин у будні дні. Решту часу ковзанку використовують для професійних тренувань і проведення спортивних змагань із хокею. Під час повітряної тривоги сеанс припиняється, перечекати можна в бомбосховищі на території комплексу.

Вартість необхідно уточнювати на місці.

 

Адреса: Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (павільйон 16а).

Розклад масових катань: понеділок 09:55-11:40, вівторок 10:30-11:45.

Джерело матеріала
loader
loader